Foto op Canvas

Vanaf

€ 6,45

excl. verzendkosten

  • Sterk en krasbestendig materiaal
  • Matte afwerking
  • Inclusief gratis ophangsysteem
  • Kies uit liggende, vierkante en staande formaten
  • Geschatte levertijd: 5 werkdagen

Foto's op canvas worden in ons atelier met de hand gespannen voor het mooiste resultaat. Na ontvangst kun je de canvas direct ophangen. Kies jouw favoriete foto en geef hem de hoofdrol aan jouw muur!

Onze ophangsystemen

Standaard ophangsysteem

Gratis

Dit onzichtbare ophangsysteem zorgt ervoor dat het paneel strak en mooi aan de wand blijft gangen. Het paneel heeft een licht "zwevend" effect.

Met de hand gemaakt

Premium canvasdoek

Bij een foto op canvas wordt de foto direct geprint op het canvasdoek. Het doek wordt om het houten frame gevouwen en professioneel vastgezet.

Wat is een foto op canvas?

Foto's op canvas worden geprint op een canvasdoek. Het canvasdoek heeft een lichte structuur waardoor je foto een stoere uitstraling krijgt. Een foto op canvas heeft een dikte van 2cm waarbij de foto doorloopt op de zijkant van het paneel. Dit geeft een prachtige diepte aan de muur.

Wat zijn de voordelen van een foto op canvas?

Foto op canvas heeft veel voordelen. Een foto op canvas is lichtgewicht. Hierdoor heb je geen zware bevestigingsmaterialen nodig om een canvas op te hangen aan de muur. Ook heeft een foto op canvas geen reflectie of schittering. Dankzij de structuur van het canvas krijgt de foto een mooie kleurdiepte. Het houtenframe heeft een dikte van 2 cm en komt daarmee mooi van de muur af.

Hoe wordt een foto op canvas gemaakt?

In ons atelier worden alle foto’s op canvas met de hand vervaardigd. De foto wordt eerst door onze eersteklas printer afgedrukt. Daarna wordt het canvas doek gespannen op een op maat gemaakte 2cm dik houtenframe. Tenslotte wordt de foto op canvas zorgvuldig verpakt en ingepakt in een doos op maat.

Hoe maak ik een foto op canvas?

Je zou denken dat het maken van een foto op canvas ingewikkeld is, maar wij hebben het maken van een foto op canvas super gemakkelijk gemaakt. Open de editor en upload je favoriete foto. Selecteer je foto vanaf je telefoon, computer, Google Foto's of sociale media. Maak vervolgens een keuze voor de vorm, oriëntatie en het formaat van het paneel.

Welke oriëntatie of vorm past het beste bij mijn foto op canvas?

Heb je een panorama foto van een schitterend landschap of een gezellig familieportret? Dan kun je het beste kiezen voor een liggende vorm. De meeste liggende foto’s worden tegenwoordig met een fotocamera gemaakt. Een staande vorm komt vaak het beste tot zijn recht als de foto is gemaakt met een smartphone. Dankzij de introductie van de smartphone is de populariteit van staande foto’s toegenomen, vanwege het gemak om met één hand te fotograferen. Heb je een foto gekozen waarin het object in het midden is gefotografeerd? Ga dan voor een vierkante vorm.

Om je te helpen, kun je na het uploaden van jouw afbeelding de vorm en het formaat van de afbeelding wijzigen. Pas de vorm aan naar een liggend, staand, of vierkant formaat op basis van de vorm van de foto. Speel met de vorm en het formaat en creëer het perfecte resultaat voor aan je muur.